Michael V. Knudsen forlænger med mestrene

Veteranen fortsætter på stregen hos Bjerringbro-Silkeborg - og skal i fremtiden også arbejde i klubbens administration.

Han er 38 år - men langt fra færdig med håndbold.

Bjerringbro-Silkeborgs rutinerede stregspiller Michael V. Knudsen har derfor forlænget sin kontrakt med de danske mestre, så den nu løber indtil 2018.

- Jeg har stadig lyst til at spille håndbold, og jeg føler mig frisk og fit. Jeg nyder hver dag at stå op og spille håndbold, og jeg nyder at skulle ind på banen og kæmpe for at vinde kampe, siger han i pressemeddelelse fra klubben.

Michael V. Knudsen kom til den midtjyske fusionsklub i 2014 efter en årrække i den tyske bundesliga-klub Flensburg-Handewitt. I sidste sæson var han med til at sikre Bjerringbro-Silkeborg klubbens første titel i form af det danske mesterskab.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen er da også godt tilfreds med den nye aftale. Han fortæller, at Knudsen var den første, han kontaktede, da han kom til klubben for at opbygge et nyt vinderhold.

quoteEfter mine begreber er han stadig den bedste angrebsstreg i ligaen.

Peter Bredsdorff-Larsen, cheftræner Bjerringbro-Silkeborg.

- Mange var skeptiske overfor, om Michael kunne spille tre år mere, men han er kommet i en god gænge hos os med stor fokus på fysikken, og så har han vist sig som en smurt diesel motor – endda med turbokraft. Efter mine begreber er han stadig den bedste angrebsstreg i ligaen, og det er kun fantastisk, at vi kan fortsætte det gode samarbejde, siger cheftræneren.

Den tidligere landsholdsspiller er dog også så småt begyndt at forberede sig på livet efter karrieren. I den kommende sæson skal han også hjælpe til i Bjerringbro-Silkeborgs administration.

Ud over Flensburg-Handewitt har Michael V. Knudsen tidligere spillet for Viborg HK og Skjern Håndbold. 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.