Maria Fisker Årets Landsholdsspiller

I forbindelse med kvindelandsholdets sidste kamp i EM-kvalifikationen blev Årets Kvindelige Landsholdsspiller hyldet i Roskildehallerne.

Maria Fisker er netop blevet kåret til årets Landsholdsspiller. Samtlige spillere i den danske liga og 1. division samt alle udlandsprofessionelle, har stemt på den 23-årige Viborgspiller.

"Jeg er både utroligt stolt og umådeligt glad for at min indsats på den måde er blevet anerkendt af de spillere, jeg gennem sæsonen har spillet både imod og sammen med. Det betyder virkeligt meget at få sådan et skulderklap," siger Maria Fisker, som udover en fremragende sæson for landsholdet også vandt det danske mesterskab og den europæiske Cupwinners Cup med Viborg.

"Jeg føler da også selv, at jeg har haft en rigtigt god sæson, og for mig har det været meget vigtigt, at det er lykkedes mig at gribe de chancer, jeg har fået undervejs. Det har styrket selvtilliden og givet mig tro på, at jeg kunne fortsætte en positiv udvikling."

Titlen som Årets Kvindelige Landsholdsspiller er ikke sæsonens første personlige triumf for Maria Fisker, der i aftenens opgør mod Litauen spillede sin landskamp nummer 47. Da det danske kvindelandshold ved december måneds VM i Serbien hentede bronzemedaljer, blev hun fuldt fortjent udtaget til slutrundens All Star hold som verdens bedste venstrefløj.