Mand trak bukserne af fem-årig pige

Ukendt mand tog bukserne af en femårig pige og forsøgte at overtale hende til at røre ved sit lem.

En familie fra Viborg fik sig mandag eftermiddag en grim oplevelse, da deres femårige datter fortalte, at hun havde mødt en underlig mand ude ved vejen.

- Ifølge den lille pige sagde manden, at han får krammere af børn, og at han gerne ville se, om hun var lige så god til at give krammere som de andre børn.

Det forklarer Henrik Hansen, der er politiassistent hos Viborg lokalpoliti, og han fortsætter:

- Manden fortalte pigen, at hans tissemand kløede, og at hun ville få ekstra point, hvis hun kløede den for ham. Men det gjorde hun klogt nok ikke. 

Senere mandag aften fortalte den femårige pige sine forældre, at manden også tog hendes bukser af og rørte ved hendes baller.

'Tag en snak med børnene'
Politiassistenten understreger, at der er tale om et enkeltstående tilfælde, og at der ikke har været lignende anmeldelser.

- Men alligevel er det da en god anledning til at få en generel snak med børnene om, hvordan man forholder sig til fremmede. Man skal ikke gå rundt og være bange, men det er fint med en sund skepsis, lyder opfordringen.

Episoden skete på Kildevænget i den østlige del af Viborg. Politiet sender i dag en patrulje forbi for at kigge i området og har i øvrigt videregivet mandens signalement til de patruljerende betjente.

Den femårige pige har fortalt, at manden bar sort tøj, havde mørkt hår og i øvrigt medbragte en sort og hvid cykel.

Har du yderligere oplysninger i sagen, kan du kontakte Viborg lokalpoliti på tlf. 114.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.