Mand reddet ned fra væltet byggelift

En byggelift væltede fredag eftermiddag ned i et hustag i Viborg. En 37-årig mand befandt sig i liften men er uskadt efter episoden.

En 37-årig mand fik sig et gevaldigt chok, da den byggelift, han arbejdede fra, fik overbalance. Liften væltede nemlig pludselig ned i et hustag fra 3. sals højde. Manden blev reddet ned af brandvæsnet og er ikke kommet noget til.

quoteDa den ikke er væltet med særlig stor kraft, er der hverken noget materiel- eller personskade.

Anders Olesen, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

- Den har formentlig ikke været ordentlig stabiliseret, så det er grunden til, den er væltet. Den er dog blevet stoppet af et hus, og da den ikke er væltet med særlig stor kraft, er der heldigvis ikke sket personskade, fortæller Anders Olesen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog klokken 15:23 anmeldelsen om, at en lift var væltet på Gothersgade i Viborg. En 37-årig mand befandt sig i liftens kurv, hvor han formentlig var ved at arbejde.

Manden hang fast, efter liften var væltet, og han blev kort tid efter reddet sikkert ned af brandvæsnet. Hustaget tog en msule skade, hvor et par tagsten faldt ned, men den 37-årige er i god behold. 

- Vi har optaget en sag og sendt den videre til Arbejdstilsynet, så herfra er det op til dem at gå videre med den, fortæller vagtchefen. 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.