Mand forsøgte at komme ind på flyvestation med alkohol i blodet

En 38-årig mand er sigtet for spritkørsel ved Flyvestation Karup. Politiet ved endnu ikke, om manden er ansat på flyvestationen.

Den 38-årige mand forsøgte at komme ind på flyvestationen, men han blev stoppet af vagten på stedet.

En 38-årig mand fra Skive blev torsdag aften taget for spirituskørsel af hovedvagten på Flyvestation Karup. Manden forsøgte at komme ind på flyvestationen men blev ikke lukket ind.

Læs også Ung værnepligtig dræbt af flugtbilist ved Flyvestation Karup

- Der er en vagt, der har været årvågen, så det er rigtig godt arbejde, fortæller Jesper Brøndum Høegh, der er fungerende politikommissær hos Lokalpolitiet i Viborg.

Omkring klokken 21 torsdag aften nærmede en Toyota Aygo sig hovedindgangen på Flyvestation Karup. I bilen sad en 38-årig fører, som ifølge politikommissæren kørte sin bil stille og roligt hen mod bommen.

Vagten på stedet bemærkede, at føreren var påvirket og tilkaldte derfor politiet. Da politiet ankom, afslørede alkometret, at manden havde en promille alkohol for meget i blodet i forhold til det tilladte.

Læs også Kedelig sommerrekord: Midt- og vestjyder kører oftest spritkørsel

- Han bliver sigtet for spirituskørsel, og nu skal vi så afvente svar på blodprøven, som kommer til at afgøre, hvilken straf manden får, oplyser Jesper Brøndum Høegh.

Politiet ved ikke, om den 38-årige mand er ansat på flyvestationen.

- Vi ved ikke, om det er en, der har noget tilknytning til flyvestationen. Det er jo svært at forestille sig, at man forsøger at komme ind, hvis man ikke har et formål med det, men det kan også bare have været en tilfældig, der har været forvirret, fortæller Jesper Brøndum Høegh.

00:38

TV MIDTVEST 20. august - 2019: De midt- og vestjyske bilister har en kedelig rekord, der nu får politiet til at slå alarm.

Luk video