Mand dræbt efter sammenstød med bil

En 48-årig mand blev mandag aften ramt af en bil, da han gik på kørebanen.

Et færdselsuheld på rute 16 endte mandag aften med dødelig udgang for en 48-årig mand fra Vejle.

Klokken 20.45 fik politiet et opkald fra en kvinde, som var på vej vestpå fra Viborg mod Holstebro. Hun havde ramt en mand, som gik midt ude på kørebanen, og da en patruljevogn i nærheden nåede frem, kunne de konstatere, at manden var død af sine skader.

Uheldet skete på strækningen mellem Mønsted og Ravnstrup, og politiet kæder hændelsen sammen med to andre ting, der skete tidligere på aftenen.

Klokken 17.47 blev en bil stoppet i Sjørup, og føreren blev taget med på politistationen, fordi han virkede som om han var påvirket af stoffer. Passageren blev dog efterladt i bilen, og politiet ved med sikkerhed, at det er samme mand som ham, der senere på aftenen døde.

Omkring klokken 19.30 kørte samme bil ind i to helleanlæg i Ravnstrup, og bilen blev her så skadet, at den ikke kunne køre videre.

Politiet formoder, at manden er fortsat i bilen efter at hans kammerat blev taget med af politiet, og at han til sidst er fortsat til fods efter at have smadret bilen i Ravnstrup.

- Måske gik han ude på vejen, fordi han var påvirket af noget, men han kan også have været så kold, at han ikke har vidst, hvad han gjorde. Han endte i hvert fald med at betale den højeste pris, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

Politiet vil teste den afdøde mand for stoffer og alkohol i blodet.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.