Livsfarlig leg: Dreng tog foto fra toppen af kran

En ung dreng er ifølge Viborg Stifts Folkeblad lørdag klatret 65 meter op i en af sygehusbyggeriets kraner. Regionshospitalet ser med alvor på sagen.

En ung dreng er ifølge Viborg Stifts Folkeblad lørdag klatret op i en sygehusbyggeriets røde kraner.

Her har han fotograferet sig selv med benene hængende ud over kanten. Under ham anes byggepladsen 65 meter nede. Billedet har han efterfølgende sendt til avisen, der dog ikke er lykkedes med at få en kommentar fra vovehalsen. 

Jeppe Juul Hansen er leder af projektafdelingen på Hospitalsenhed Midt, der står for byggeriet ved Regionshospitalet Viborg. Han bekræfter over for Viborg Stifts Folkeblad, at han er blevet gjort opmærksom på episoden, men at han ikke har set beviser for, at det reelt har fundet sted. Alligevel er det en sag, der vækker bekymring.

- Vi ser med stor alvor på det. Hvis man har været op i kranen, har man været 65 meter over jorden. Falder man ned derfra, bliver man slået ihjel, siger han til Viborg Stifts Folkeblad.  

Jeppe Juul Hansen oplyser, at sagen er blevet meldt til politiet.

Regionshospitalet har siden gennemgået sikkerhedsstrategien endnu en gang på et møde med byggeledelsen og entreprenøren.

Lederen af projektafdelingen oplyser til avisen, at byggeriet opfylder alle sikkerhedskrav, men sammen med politiet vil de nu undersøge, om sagen har noget på sig. 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.