Litauer ny træner i Viborg

Så blev det officielt. Den tidligere Brøndbytræner, Auri Skarbalius, overtager trænersædet i Viborg FF.

Det blev den tidligere HB Køge- og Brøndby-mand, Auri Skarbalius, der tiltræder som ny styrmand for Viborgs mandskab i den bedste, danske fodboldrække. Klubben oplyser på sin hjemmeside, at man har papirer på den 40-årige litauer frem til udgangen af 2015.

Viborg FF havde egentlig Ove Christensen som træner. Han måtte dog træde tilbage med øjeblikkelig virkning som følge af en knæskade.

Eftersigende skulle klubbens liste over træneremne have rummet ti forskellige navne, hvor Auri Skarbalius endte som den mest interessante træner i feltet.

- Efter min pause fra topfodbold har det været vigtigt for mig at komme til et sted, hvor organisationen fungerer, og hvor det sportslige setup er i en god udvikling. I Viborg bliver der arbejdet struktureret og seriøst med tingene, og det store arbejde, Ove har udført i klubben, gør, at det er en fornøjelse at tage over. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg synes, det er en spændende udfordring, siger den nye cheftræner til klubbens hjemmeside.

Auri, der som spiller optrådte i blandt andet Brøndby og Herfølge, har siden, han sikrede Brøndby overlevelse i Superligaen, holdt formen ved lige som cheftræner i sjællandsserieklubben, Haslev FC.

02:12 Luk video