Lars Søndergaard ny træner i SønderjyskE

Den tidligere VFF-træner, Lars Søndergaard, træder ind i den bedste danske fodboldrække som ny cheftræner i SønderjyskE.

I november sidste år fyrede Viborg FF cheftræner, Lars Søndergaard. Ledelsen i VFF var skuffede over både spil og resultater. Det er I dag offentliggjorde superligaklubben SønderjyskE, at Lars Søndergaard tiltræder som ny cheftræner i stedet for Michael Hemmingsen, der har fået trænerstolen i Randers FC.

- Jeg er selvfølgelig glad. Der er 12 superligaklubber i Danmark, der er mange trænere om buddet, så man skal selvfølgelig være glad og tilfreds, når det lykkedes at komme på banen. Det bliver en udfordring, men også meget spændende. Klubben har et spændende koncept med at udvikle spillere og få unge spillere til at udnytte sit potentiale. Jo, jeg er da en glad mand, siger Lars Søndergaard.

Same same but different

Fodboldkonceptet i SønderjyskE skal ifølge den nye træner ikke ændres meget - men så alligevel.

- Vi skulle gerne stå for noget af det samme som klubben hele tiden har gjort. Ydmyghed og hårdt arbejde. Defensiv organisation. Men det handler også om at blive bedre til andre ting f.eks. at være i boldbesiddelse, siger Lars Søndergaard.