Langballe vil i byrådet

Spidskandidaten, der skal erstatte DF'eren Benny Ragner ved byrådsvalget i Viborg til november, er nu fundet.

Det bliver en kandidat med et klassisk Dansk Folkeparti-efternavn, som skal afløse Benny Ragner som partiets spidskandidat ved kommunalvalget til november, det oplyser Viborg Stifts Folkeblad.

Den nyvalgte spidskandidat hedder Lone Langballe og er gift med Christian Langballe, der er sognepræst i Tjele og medlem af Folketinget.

Lone Langballe vandt, i følge Viborg Stifts Folkeblad, afstemningen om at blive spidskandidat med få stemmer foran en lokal partiveteran, Ove Kent Jørgensen fra Viborg, det tidligere har været medlem af både byrådet i Viborg og Viborg Amtsråd. Lone Langballes kandidatur kom i hus på opstillingsmøde, som netop er blevet afholdt.

Lone Langballe erstatter Benny Ragner, der sammen med Rikke Cramer blev valgt til byrådet for Dansk Folkeparti i 2009. Benny Ragner blev i efteråret ekskluderet af Dansk Folkeparti, efter en voldsdom. Rikke Cramer forlod partiet i februar 2010 og meldte sig ind hos Socialdemokraterne - så Dansk Folkeparti er i øjeblikket ikke repræsenteret i byrådet i Viborg.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Politik.