Kvinde sparkede sin hund og kradsede 11-årig pige

Politiet søger vidner til en episode, hvor en kvinde sparkede sin hund og efterfølgende overfaldt en 11-årig pige, der påtalte kvindens opførsel overfor hunden.

Lokalpolitiet i Viborg søger nu vidner til et voldeligt optrin fredag eftermiddag i Viborg. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad

Ved Trappetorvet i midtbyen ventede en 11-årig pige fredag eftermiddag på bussen, da hun fik øje på en kvinde, der kom gående med sin hund. 

Ifølge avisen ville hunden angiveligt ikke som ejeren ville, hvilket fik hende til at sparke til hunden. Det så den 11-årige pige, og det fik hende til at sige til kvinden, at hun syntes, at hun var lidt hård ved sin hund. 

Den kommentar tog kvinden ikke godt imod. Ifølge pigens forklaring til politiet reagede kvinden ved at tage fat i den lille pige, løfte hende op, kradse hende og puffe hende i maven. 

Politiet har afhørt den 50-årige kvinde, som ikke ville sige noget som helst om episoden. Nu søger politiet vidner, som har set optrinnet, der fandt sted mellem klokken 13.45 og 13.50. Avisen skriver, at den 50-årige kvinde ifølge politiet har et hærget udseende, en hæs stemme og brunligt hår, som var sat op i en hestehale i fredags. 

Politiet kan kontaktes på 114.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.