Kunder evakueret: Brand i Sunset-restaurant i Viborg

Der opstod kort før klokken 18 brand i et ventilationssystem over en åben grill hos Sunset Boulevard i Viborg. Restauranten blev fyldt med røg og gæsterne hurtigt evakueret.

Opdateret den 31. december 2018 klokken 12:16:

Butikken er nu igen klar til at tage imod kunder, så det går ikke udover den 1. januar.

Søndag sidst på eftermiddagen opstod der en mindre brand i et ventilationsanlæg over en flammegrill hos restauranten Sunset Boulevard på Holstebrovej i Viborg. Selvom branden ikke forårsagede de store skader, udviklede den alligevel så meget røg, at restauranten blev helt fyldt, og kunderne måtte evakueres.

- Hele butikken var røgfyldt fra gulv til loft, da vi ankom, fortæller indsatsleder ved Midtjysk Brand og Redning, Jesper Hesselberg.

Brandfolkene måtte op på taget for at komme til ventilationsanlægget. 
Brandfolkene måtte op på taget for at komme til ventilationsanlægget. 
Foto: Peter Erfurt, 24-7news

Han roser personalet i restauranten for at handle hurtigt og helt som de skulle.

- Personalet får hurtigt slået alt i køkkenet fra og slukket for frituren. Samtidig får de hurtigt evakueret gæsterne og tilkaldt hjælp, så de har håndteret det helt, som de skulle, roser indsatslederen.  

Da brandfolkene ankom var de fleste flammer i ventilationsanlægget gået ud af sig selv, og derfor handlede det først og fremmest om at få tømt restauranten for røg. Der bliver dog ikke lavet flere bøffer på restauranten i dag konstaterer indsatslederen. 

- De kommer ikke til at lave mere mad i dag og nok heller ikke i morgen. Men skadeservice kommer om lidt og går i gang med rengøringen, så må vi håbe, at de kan holde åbent for de mange kunder den 1. januar, siger Jesper Hesselberg.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.