Kommunalpolitiker svarer igen på kritik

Jon Pugholm svarer igen på beskyldningerne om at have snydt en hjerneskadet mand.

Jon Pugholm fra Viborg Byråd mener ikke, at han har snydt den hjerneskadede mand Poul Erik Bundgaard, som solgte ham et sommerhus til en favorabel pris. 

Venstrepolitikeren er blevet beskyldt for at have snydt sig til en lav pris på sommerhuset. Han har angiveligt udnyttet, at sælger af sommerhuset er skadet efter to hjerneblødninger.

- Jeg vil godt lave en god handel, men der skal være rene linjer om tingene, så alle er informeret. Så de beskyldninger kan jeg klart afvise, siger Jon Pugholm.

Jon Pugholm: Reel handel

Venstrepolitikeren købte forrige mandag et sommerhus i Øster Hurup til 700.000 kroner. Sælgers søn Morten Bundgaard mener at det langt under husets værdi. Mandens søn vil have ophævet handlen, men Jon Pugholm finder handlen reel.  

- Jeg opfattede ham som en meget velfungerende person, som havde fået et handicap med sit ben. Men hovedet fejlede bestemt ikke noget, siger politikeren.

Ifølge Jon Pugholm har Poul Erik Bundgaard flere gange understreget, at han ikke ville sælge sommerhuset til sin søn, da han ikke har været med til at vedligeholde det. Familien Bundgaard har søgt advokathjælp for at få handlen annulleret.