’Knækskud’ rykker til Hobro

Sebastian Andersen skifter tilværelsen i Viborg FF ud med Hobro IK. Dermed skal offensivspilleren det næste år tørne ud i 1. division.

 

Viborg FF annoncerede tidligere på foråret, at klubben ikke ønskede at forlænge kontrakten Sebastian Andersen – bedre kendt som ’Knækskud’. Derfor har den 27-årige offensivspiller frit kunnet forhandle med andre interesserede klubber, og nu er han nået til enighed med Superliga-nedrykkerne fra Hobro IK om en etårig kontrakt.

- Hobro er et spændende projekt, og jeg håber da også, at jeg kan være med til at spille Hobro tilbage i Superligaen. Det er i hvert fald det altoverskyggende mål. Jeg var glad for at være i Hobro sidst, så jeg ser frem til at vende tilbage til klubben. Forhåbentligt kommer jeg til at spille flere kampe fra start, end jeg gjorde i Viborg i foråret, siger Sebastian Andersen til Hobro IK’s hjemmeside.

I sidste sæson blev til 32 Superligakampe for Sebastian Andersen i Viborg-trøjen, men af dem var blot 10 kampe fra start.

Offensivspilleren har tidligere være udlejet til Hobro IK, da han i foråret 2014 havde stor andel i klubbens oprykning til Superligaen.

 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.