Kitchen Annie lukker restaurant - og åbner en anden

- Vi var ikke dygtige nok, skriver Kitchen Annie på sin Facebook-side. Restauranten i Holstebro åbner igen om en uge.

Efter længere tids usikkerhed oplyser Kitchen Annie nu, hvad der skal ske med den thailandske restaurantkædes to lukkede restauranter.

På sin Facebook-side skriver Kitchen Annie, at restauranten i Viborg lukker - til gengæld åbner spisestedet i Holstebro igen den 7. marts.

Kitchen Annie opstod for fem år siden i Knudby og åbnede sin første restaurant i Skive i 2013. På et tidspunkt var kæden oppe på fem restauranter, men til sidst var der kun to tilbage, og i februar blev de begge lukket - officielt fordi folkene bag kæden arbejdede på et nyt koncept.

Bag denne melding gemte sig store økonomiske problemer. TV MIDT VEST har tidligere fortalt, at kædens seneste regnskab viste et underskud på 2,6 millioner kroner - og i den nye Facebook-opdatering indrømmer Kitchen Annie da også, at udgifterne oversteg indtægterne.

- Det at opbygge et franchise koncept, hvor vi laver maden helt fra bunden og holder en pris der er fornuftig med kvalitets thaimad, det kunne vi bare ikke styre godt nok. Vi var bare ikke dygtige nok. Vi havde en tro på, at det kunne vi.  Så vi satsede alt på det, men vi tog meget fejl, så vi smed håndklædet i ringen i starten af februar måned og satte os ned for at finde ud af, hvad kan vi, og hvad vil vi i fremtiden, står der blandt andet i opslaget.

Kitchen Annie skriver videre, at man nu helt har droppet ideen om en kæde.

- Vi må bare indse det var en stor fejl at lave et koncept på denne måde, vi kunne ikke håndtere det godt nok, vi tog gruelig galt, med hensyn til at indtægterne kunne betale alle udgifter, men det kunne det ikke.

 

 

TV MIDTVEST sendte den 18. februar dette indslag om situationen i Kitchen Annie.

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.