Kiosk ramt af syvende røveri

Fem personer anholdt efter nyt røveri mod Falkevejs Nærbutik i Viborg.

En af de hårdest plagede kiosker i Midt- og Vestjylland er endnu engang blevet udsat for et røveri.

Tirsdag aften omkring klokken 21.30 gik en ung mand ind i Falkevejs Nærbutik i Viborg og truede den unge kvindelige ekspedient med en kniv. Da ekspedienten ikke kunne åbne pengeboksen, slog han hende i hovedet og gik selv ud i bagbutikken og stjal 10.000 kroner og 50 pakker cigaretter.

Røveren flygtede fra stedet på en knallert, og politiet anholdt senere i alt fem personer. Tre af dem, en 19-årig mand fra Randers, en 17-årig mand fra Viborg og en 20-årig mand fra Viborg, bliver onsdag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør.

Skrækkeligt hver gang

Falkevejs Nærbutik har været udsat for røveri syv gange inden for få år - senest i marts.

- Det er skrækkeligt hver gang, og man bruger rigtig mange ressourcer på det, så lige nu har jeg mest lyst til at smide det hele. Men det ved jeg godt, at jeg ikke gør, for jeg elsker jo det her arbejde, siger kioskens ejer Søren Gjørtz.

Meget agressiv og truende

Han understreger, at det værste er, at røverierne går hårdt ud over de ansatte.

Røveren, der slog til tirsdag aften, var i butikken i syv til otte minutter. Han sprang op på disken og viftede med en kniv foran ekspedienten og fik hende til at låse dørene. Hun låste dog kun den ene dør, og det betød, at der senere kom en kunde ind i butikken - mens røveren stadig var der.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.