Kendt kro gået konkurs: Det er vi helt utroligt kede af

Efter kroens konkurs modtager ejerne masser opbakning i et Facebook-opslag.

- Tak til gæster, samarbejdspartnere og ansatte gennem 30 år på Niels Bugges Kro & Hotel. Vi er desværre kommet i en situation, hvor vi har været nødt til at sige stop. Det er vi helt utroligt kede af.

Sådan skriver ejerne af Niels Bugges Kro & Hotel i Dollerup Bakker i et opslag på Facebook, der fortæller, at kroen er gået konkurs.

Selv skriver de, at konkursen skyldes en stor gæld.

- Gældsbyrden er blevet for stor og med en kortvarslet konkurs hængende over hovedet, gik jeg selv i skifteretten først på ugen. Vi har gjort flere forskellige forsøg på at redde virksomhederne ved blandt andet frasalg af ejendomme - desværre uden held, skriver de.

Opbakning fra kunderne

Opslaget har fået 474 reaktioner på Facebook, hvoraf de 370 er den grædende emoji. Og i kommentarerne støtter tidligere kunder op om kroen:

- Sikke en trist nyhed! Er glad for at vi nåede at besøge både kro og hotel. Håber det lykkes at finde nogen, som vil drive det videre i samme stil.

- En epoke som slutter. Dollerup Bakker bliver ikke det samme uden Niels Bugges Kro.

Flere udtrykker dog også bekymring for dem, som allerede har arrangeret fester, blandt andet konfirmationer, på kroen. Her skriver parret, at de håber, at festerne alligevel kan blive afholdt.

- Vi står foran en meget stor forårssæson, og vi håber at der findes fornuftig løsning på en overtagelse, så de nært forstående fester kan afholdes til alles glæde, skriver de og takker alle for opbakning igennem tiderne.

I 2012 besøgte TV MIDTVEST Niels Bugges Kro. Det blev der et længere program ud af, som du kan se her.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.