Kender du drengene fra Blue Flamingos?

For første gang er Bjerringbros håndboldkvinder at finde i den bedste håndboldrække, og det kræver en rigtig fanklub, mener seniorherrerne.

Fanklubben Blue Flamingos er til at finde bag målet til Bjerringbros håndboldkvinders kampe.
Fanklubben Blue Flamingos er til at finde bag målet til Bjerringbros håndboldkvinders kampe.
Foto: Simon Hyllested, TV MIDTVEST

Når man spiller i kvindeligaen, så skal man da have en fanklub.

Det mente Bjerringbro FHs herreseniorhold.

Så de startede fanklubben Blue Flamingos, efter Bjerringbros håndboldkvinder for første gang rykkede op i den bedste danske håndboldrække.

- Vi er fælles omkring mange ting i klubben, og da de så rykkede op, fandt vi på at en lave fanklub, som holder til bag målet, fortæller Magnus Jakobsen fra seniorholdet.

Herreseniorholdet fandt hurtigt frem til fanklubbens navn 'Blue Flamingos', de havde nemlig selv en lille pink flamingo-maskot.

- Vi spillede oprykningskamp i 1. division, og der havde vi taget en plastik flamingo med for sjov. Flamingoen er faktisk en ølbong, så det havde vi en masse sjov med, griner han og tilføjer, at de i halvlegene går ud og tager en bong.

'Blue' er selvfølgelig, fordi holdets spillertrøje er blå.

Støtter hele vejen

Lørdag spillede Bjerringbros håndboldkvinder mod Sønderjyske, og selv om kampen endte uafgjort 33-33 - og altså ikke førte til en sejr, vil fanklubben støtte holdet hele vejen.

- Uanset hvad der sker, så vil vi støtte kvinderne, det er helt sikkert. Uanset om de rykker ned eller bliver i kvindeligaen. Hvis de rykker ned, så må vi stå sammen og få dem op igen, det er målet med fanklubben, understreger Magnus Jakobsen.

Næste kamp for Bjerringbros håndboldkvinder er mod Horsens den 19. september.

Los Flamingos
Foto: Simon Hyllested, TV MIDTVEST