Ken Fagerberg til Viborg FF

FC Midtjylland-spiller Ken Fagerberg lejet ud til Viborg FF i et halvt år.

Viborg FF forstærker offensiven i form af den svenske angriber Ken Fagerberg.Den 22-årige svensker spiller resten af efterårssæsonen i Viborg FF.

I øjeblikket har Ken Fagerberg kontrakt med FC Midtjylland. Men han skifter med stor sandsynlighed til Horsens per 1. januar 2012.

- Vi har et akut behov for flere spillere i øjeblikket. Så vi er glade for at kunne tilføre holdet en offensiv kvalitetsspiller. Ken Fagerberg er en god targetype. Han er god til at holde fast på bolden og er fysisk stærk. Så han skal ligesom være med til at give vores offensiv endnu mere pondus og i det hele taget være med til at skabe gode resultater her i efteråret, siger VFF-træner Ove Christensen.

Intensiverer spillerjagten

Men det er ikke kun angribere som Viborg FF er på udkig efter. For selv med den nye forstærkning, så er der stadig akut behov for flere markspillere ifølge Ove Christensen.

- Vi skal have forstørret vores trup. Vi er også på udkig efter forsvarsspillere for eksempel. Og nu hvor vi har tilføjet noget til den offensive del, så kan vi bedre koncentrere os om andre pladser på holdet, forklarer VFF-træner Ove Christensen.

I aften spiller Viborg FF mod AB i Gladsaxe. Og her er Ken Fagerberg med i startopstillingen.

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.