Keller misser sejr mod sin gamle klub

Christian Keller missede sejren imod sin gamle klub, da Viborg hjemme tabte 0-1 til Randers fredag aften.

Christian Keller

Viborg kunne ikke tage den anden sejr på hjemmebane i træk, da holdet fik besøg af Randers FC.

Den tidligere Randers-spiller Christian Keller skiftede efter "personlige problemer" til Viborg. Han kunne ikke byde sin gamle klub velkommen på sin nye hjemmebane med en sejr.

Randers besejrede Viborg og Keller med 1-0, hvor Viktor Lundberg stod for scoringen.

Resultatet sender Randers op på en andenplads i Alka Superligaen med 10 point efter fem kampe. Viborg må tage til takke med en niendeplads, da holdet kun har skrabet fire point sammen.

I Randers' opstilling var Jonas Bager med i stedet for karantæneramte Erik Marxen. Hos Viborg var Kristoffer Pallesen tilbage efter en skadespause, Serge Deble var med i stedet for Jeppe Curth, og Andreas Bruhn erstattede Jonas Kamper, som var helt ude af truppen.

For de medrejste Randers-tilhængere var det ikke et glædeligt gensyn med Keller, da buh-råb blev sendt afsted, hver gang han modtog bolden.

Førnævnte Keller stod bag den første store Viborg-chance efter 20 minutter, hvor Serge Debles forsøg strøg lige forbi mål. 0-0 ved pausen.

Efter 66 minutters spil sendte Joel Allansson et frispark ind i feltet. Viktor Lundberg formåede lige akkurat at snitte bolden, så røg i mål til en 1-0-føring til gæsterne.

Der kom ikke yderligere mål i kampen, og dermed kunne Randers tage en flot sejr. Marvin Pourie fik debut for Randers med 10 minutter igen.

Viborgs næste kamp er den 21. august, hvor holdet skal forsøge at hente tre point imod Silkeborg.