Kandidater kæmper fra morgenstunden

Flere af de midt- og vestjyske kandidater var på valgdagen tidligt oppe for at kapre de sidste stemmer. Blandt andet i Viborg blev de togrejsende mødt med valgbrochurer.

Helt fra morgenstunden blev mange midt- og vestjyder mødt af folketingskandidater, der forsøgte at kapre de sidste stemmer inden krydset skal sættes. En af dem var Venstres Kristian Pihl Lorentzen, der havde taget opstilling på banegården i Viborg.

For Venstre-kandidaten er der meget at kæmpe for. I seneste meningsmåling fra TNS Gallup lavet for Midtjyske Medier, står Venstre til at gå fra seks til fire mandater i Vestjyllands Storkreds.

- Det er en meget spændende dag vi får nu her. Det er næsten dødt løb mellem rød og blå blok, så hver stemme tæller. Og for mig personligt er det selvfølgelig også utroligt spændende, siger Kristian Pihl Lorentzen.

Også Handels- og Udviklingsminister Mogens Jensen fra Socialdemokraterne var tidligt oppe. Klokken 7.30 stod han klar til morgensang på pladsen foran Herning Kongrescenter.

- Jeg har det godt i maven, og det har jeg, fordi jeg har været ude at møde rigtig mange mennesker på gader og stræder. Men ikke mindst når vi har været ude at stemme dørklokker. Jeg har også mødt mange tvivlere, og min fornemmelse er, at mange af dem hælder over til os, siger Mogens Jensen.

Valgstederne åbner klokken 9.00.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Politik.