Kamper: Bedste kamp i sæsonen

Selvom Viborg FF tabte 2-0 til Brøndby IF, mener Jonas Kamper, at det var sæsonens bedste kamp.

Det blev til et 2-0-nederlag til hjemmeholdet, da Viborg FF i går tog imod Brøndby IF i Superligaen. Resultatet var dog noget misvisende i forhold til spil og chancer, og Viborg-kanten Jonas Kamper er da også godt tilfreds med spillet.

- Vi spiller langt hen ad vejen vores bedste kamp i sæsonen i dag. Vi har vel flere afslutninger i dag, end vi har haft hele sæsonen indtil nu. Marginalerne er bare ikke på vores side i øjeblikket, vi har et par stykker, der kysser sammenføjningen eller går snert forbi mål, siger den tidligere Brøndby-spiller, Jonas Kamper.

Viborg FF har haft enorme scoringsproblemer i sæsonen indtil nu. Sidste års topscorer i 1. division, Serge Deblé, er endnu ikke kommet på måltavlen i Superligaen, og holdet har kun scoret 6 mål i 12 kampe. Viborg havde hele 11 hjørnespark i kampen, men de fik aldrig udnyttet de mange dødbolde.

- Det, jeg hæfter mig ved i dag, er, at det spillemæssigt var markant bedre, end det har været i de andre kampe. Vi kreerede mange flere chancer i dag, siger cheftræner Johnny Mølby.

Næste kamp for Viborg FF er på lørdag, når de grønblusede på hjemmebane tager imod Esbjerg fB.

Se gårsdagens kampreportage fra TV MIDTVEST her:

VFF havde håbet på revanche efter 4-0 nederlag til Brøndby sidst. Søndag tabte VFF igen - denne gang med to mål.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.