Jurack fortsætter i VHK

Viborgs stjerne på højre back tager en sæson mere for de grønblusede

Viborgs aldrende stjerne på højre back tager en sæson mere i den grønne uniform. Grit Jurack, der kom til klubben i 2004, stopper nu tidligst i 2013.

Selvom den tyske bagspiller har rundet de 34 år, så kan hun stadig bidrage på det ambitiøse mandskab.

- I denne sæson har vi set en ny udgave af Grit. Hendes aldeles fremragende pokalfinale fortæller alt om en rutineret spiller, som ikke har glemt, hvordan man slår til, når det for alvor gælder. Samtidig viser hun også, at hun stadig har mod på nye udfordringer, siger sportschef Susanne Wilbek.

Sæson nummer 20

Hvad Grit Jurack måske ikke har i ungdommeligt gåpåmod, har hun i erfaring. Med den et-årige kontrakforlængelse kommer stjernen op på 20 sæsoner som professionel håndboldspiller.

- Det bliver min 20. sæson som professionel håndboldspiller, og det er der ikke mange, der får fornøjelsen af. Det er stadig sjovt at spille håndbold, og hver sæson er helt ny. For mig personligt handler det om at fortsætte med at spille godt og være en af de bærende kræfter på holdet, siger Grit Jurack.

Men sæson nummer 20 bliver nok også den sidste.

- Man skal aldrig sige aldrig, men jeg tror det bliver min sidste kontrakt. Jeg synes, 20 er et rigtig godt tal, siger Grit Jurack.