Jonas Kamper skal forstærke Viborg FF

Viborg FF har i dag skrevet en etårig kontrakt med 32-årige Jonas Kamper og forstærker sig dermed på venstre kant. Det skriver klubben i dag i en pressemeddelelse.

Om få uger sparkes en ny Superliga-sæson i gang, og lige nu arbejdes der mange steder for at forstærke trupperne. Blandt andet i Viborg FF, hvor sportschef Ole Nielsen ifølge en pressemeddelese netop har skrevet kontrakt med kantspilleren Jonas Kamper fra Randers.

- Det er med glæde, at det er lykkedes os at skrive med Jonas Kamper, som netop har gennemgået et lægecheck og nu er klar til at stemple ind i truppen. Jonas kommer fra en længere periode i Randers, hvor han har vist stor kvalitet gennem mange sæsoner i Superligaen, og vi er nu enige om, at det arbejde skal fortsætte i Viborg, siger Ole Nielsen i pressemeddelelsen.

Startede i Brøndby

Jonas Kamper startede sin karriere i Brøndby IF og skiftede sidenhen til den tyske klub, Arminia Bielefeld, hvor han spillede i fire sæsoner. Siden 2010 har han spillet for Randers FC men fremover bliver det altså for Viborg.

- Det er dejligt og befriende at få aftalen på plads. Ole, klubben og jeg har haft en rigtig god dialog undervejs, og nu ser jeg frem til den udfordring, vi står overfor i Superligaen i den kommende sæson, siger Jonas Kamper og forklarer om skiftet:

Ikke nok spilletid

- Jeg kommer med en stor sult og ærgerrighed for at gøre det allerbedste i holdets tjeneste. Det seneste års tid har ikke udmøntet sig i den spilletid, jeg har forventet, og derfor har det også været vigtigt at komme til et sted, hvor der er de rigtige værdier og en tro på hinanden.

Jonas Kamper er i dag blevet præsenteret i klubben og starter for alvor i Viborg om to uger, når ferien er slut.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.