Johanne Astrid dagen derpå: Tak, for I stemte på mig

Hele Danmarks nye tv-darling havde ikke regnet med at vinde titlen som "Danmark har Talent". Men det gjorde hun. Og det er rigtig dejligt

Johanne Astrid Poulsen fra Viborg vandt i aftes TV2's talentkonkurrence "Danmark har Talent" og en pengepræmie på 250.000 kroner.

- Jeg troede ikke på det, men det var mit navn. Så tænkte jeg, det var rigtig dejligt, fortæller Johanne Astrid i dag. Hun er rigtig glad for de mange stemmer, seerne i går sendte hendes vej.

- Tak, fordi I stemte, smiler hun bredt.

Det seneste døgn har været noget anderledes for familien Poulsen fra Viborg, som i dag slappede af med brunch på Tivoli Hotel i København.

- Det er da lidt uvirkeligt. Det er dejligt, og vi er glade, siger Lone Andersen, mor til Johanne Astrid.

Har arbejdet på at nedtone konkurrencen

Selvom en ny titel er i hus og en kvart million, er der ikke så meget, der bliver anderledes nu, forklarer Lone Andersen. Og berømmelsen er da heller langtfra steget Johanne Astrid til hovedet. Faktisk ville hun bare gerne have brugt dagen i dag på at tage en tur i Søstrene Grene, sammen med to veninder, som er taget med til København for at vise deres opbakning.

Og lige præcist det at holde begge ben på jorden, er noget, familien har været meget bevidst om.

- Det er faktisk en rigtig stor og hård opgave, som forælder, fordi man gerne vil nedtone det. Man skal ikke gå ind i sådan noget, hvis man bliver knust over at tabe. Det skal tages som en oplevelse. Det har vi hele tiden arbejdet på, forklarer Lone Andersen.

Nu venter musical i Skive

Allerede efter påske kan interesserde høre den unge trommeslager spille. Johanne Astrid er nemlig med i en musical i Skive, efter påske. Den hedder "En verden af liv".

- Man kan ikke se mig, men man kan høre mig, griner Johanne Astrid. I løbet af foråret og sommeren skal hun optræde til byfester og andre arrangementer.

Ifølge Johanne Astrid skal den kvarte million gå til en trommeuddannelse på et senere tidspunkt og måske nogle nye trommer.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Kultur.