Jimmi fik sin Vallentin på valentinsdag

Dette års valentinsdag bliver en uforglemmelig en af slagsen for et par fra Stoholm. Aftenen sluttede nemlig med et frieri.

For Jimmi Kloster Hansen og Jette Vallentin bliver dette års valentinsdag én, de for altid vil huske. Foto: Allan Ødegaard, TV MIDTVEST

Flere steder i landsdelen bliver torsdag aften brugt i kærlighedens tegn. Torsdag er nemlig valentinsdag, hvor der er rig mulighed for at fortælle sin udkårne, hvad man egentlig føler. 

Jeg troede, at jeg kunne være kold. Det forsøger jeg at være, men et eller andet sted, så har jeg det som om, at jeg har fugle i maven – nærmere albatrosser til at flyve rundt i maven efterhånden.

Jimmi Kloster Hansen.

For Jette Vallentin fra Stoholm, blev dette års valentinsdag én af dem, hun vil huske i fremtiden. Frøken Vallentin bliver nemlig snart til fru Vallentin. Torsdag aften valgte hendes kæreste Jimmi Kloster Hansen nemlig at fri til sin udkårne. TV MIDTVEST mødte parret inden de skulle bruge aftenen sammen i Vejle.

- Han har arrangeret noget, som jeg ikke rigtig må få noget at vide om, lød det fra Jette Vallentin.

Aftenen var nøje planlagt af Jimmi Kloster Hansen, der havde brugt en uge på gøre aftenen helt perfekt.  

På valentinsdag fik Jimmi sin udkårne. Foto: Privatfoto

- Jeg har forsøgt at arrangere en middag. Vi skal ud at spise på Flammen i Vejle. Jeg har fundet ud af, hvor vi præcist skal sidde, for jeg har planer om at fri til hende umiddelbart efter, vi har spist.

Selvom det hele var planlagt ned til mindste detalje, var det alligevel en noget nervøs mand, der skulle på restaurant med sin kæreste. 

Læs også Travlhed hos blomsterbutikkerne: Derfor fejrer vi valentinsdag

- Jeg troede, at jeg kunne være kold. Det forsøger jeg at være, men et eller andet sted, så har jeg det som om, at jeg har fugle i maven – nærmere albatrosser til at flyve rundt i maven efterhånden, lyder det fra Jimmi Kloster Hansen.

Jimmi Kloster Hansen havde dog intet at være nervøs for. Frieriet gik helt som planlagt, og parret er nu forlovet.