Jeppe Curth indstiller karrieren

De seneste års gentagne skader sætter nu en stopper for Jeppe Curths karriere i Viborg FF.

Foto: Arkiv

To danske mesterskaber, en pokaltitel, udlandsophold, Superliga-topscorer, Champions League-mål på Old Trafford og senest tre sæsoner i Viborg FF står på Jeppe Curths CV. En karriere som nu er forbi tidligere end planlagt. Det skriver Viborg FF i en pressemeddelelse. 

 -Det er aldrig nemt at sige farvel. Slet ikke til noget, der på godt og ondt har fyldt så meget, som fodbold og fodboldlivet har gjort for mig. Men grundet min fysik føler jeg desværre, at det er mest rigtigt at stoppe nu, udtaler Jeppe Curth. 

 -Jeg vil altid tænke positivt tilbage på min karriere, og det jeg har opnået sportsligt, men også med at mindes alle de fantastiske mennesker, jeg har mødt igennem de seneste årtier. De seneste tre år i Viborg har været med op- og nedture, men jeg har virkelig nydt at være en del af klubben, og jeg kommer til at savne mine holdkammerater og alle omkring holdet, lyder det fra den tidligere topscorer.

 Direktør Morten Jensen supplerer om Jeppe Curth:

 -Jeppe er et fantastisk menneske og en stor personlighed i dansk fodbold, og vi er stolte af, at han har repræsenteret Viborg FF i de seneste tre sæsoner. Han har været en vigtig spiller for os både på og udenfor banen, og derfor er det selvfølgelig også et slag for os, at han nu må stoppe karrieren. Vi kede af omstændighederne, men har selvfølgelig også forståelse og respekt for beslutningen, og helbredet kommer naturligvis i første række.

 -Hans meritter i Superligaen taler for sig selv, og både vi og resten af fodbolddanmark kommer til at savne Jeppe Curth inde på banen. Nu starter et nyt kapitel i livet, og vi ønsker ham og familien alt det bedste i fremtiden.

 33-årige Jeppe Curth nåede 84 kampe og scorede 18 mål i den grønne trøje.