Indehaver efter røveri: Det er ikke særlig sjovt

Kloster-Sølv i Kjellerup har igen været udsat for røveri. Indehaveren er ked af, at hun og de ansatte ikke bare kan lov til at passe deres arbejde.

Butikken Kloster-Sølv på Østergade i Kjellerup blev mandag eftermiddag udsat for væbnet røveri, da en ung mand kom ind i butikken og truede ekspedienten med en kniv.

Dagen derpå er det en tydeligt berørt indehaver, der igen er tilbage bag disken i sin butik.

- Man rider jo lidt på en bølge, når man holder sig i gang, men så bliver man jo indhentet på et tidspunkt af tanker, siger Lisette Jessen.  

Det er ikke første gang, at hendes butik er udsat for røveri. I 2013 havde butikken også besøg af uønskede gæster.

- Det er jo ikke særlig sjovt. Nu synes man jo lige, man har fået det på afstand, men sådan er det åbenbart i dagens Danmark. At man ikke få lov til at passe sit arbejde, siger Lisette Jessen, der meget påvirket af gårsdagens røveri.

Hun mener ikke, at hverken hende eller de ansatte kan gøre mere for at undgå røverier, end de allerede gør. Lisette Jessen sørger altid for, at der er mindst to på arbejde i butikken, så ingen skal stå alene, hvis det utænkelige skulle ske.

- Jeg ved godt, at man ikke kan gøre noget, selvom man er to, men så har man i hvert fald hinanden at støtte sig til, siger Lisette Jessen.

Hun ærger sig over, at det er nødvendigt altid at være to.  

- Jeg synes, det er sørgeligt. For så skal jeg knokle endnu mere for, at der kan blive noget på bundlinjen. Det er jo hårdt nok i forvejen. Selvfølgelig er det også et spørgsmål om prioritering, men det er jo mennesker, vi snakker om, og jeg kan ikke drømme om, at vi ikke skulle være to, siger Lisette Jessen.

Røveren fik en bakke med søvringe og smykker med fra røveriet, og han forlod Kjellerup i en bil sammen med to andre mænd. Bilen blev senere stoppet i Østjylland. Der var kun en enkelt mand i bilen. Han blev anholdt og fremstilles i grundlovsforhør tirsdag.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.