Hvem har vundet 13,5 millioner?

I februar blev en vinderkupon til en værdi af 13,5 millioner kroner solgt i en Føtex i Viborg. Men lotto-millionerne har endnu ikke fundet sin rette ejermand.

Siden den 26. februar i år har 13.493.785 danske kroner savnet en ejermand. Og derfor efterlyser Danske Spil igen den heldige lottovinder. Det skriver Jyllands-Posten.

- Vi plejer normalt at høre fra de nyslåede Lotto-millionærer inden for en måned, så det her er lang tid at vente, siger Karen Minke, der er kommunikationsmedarbejder hos Danske Spil.

Tjek gamle kuponer

Den vindende lottokupon er en Onsdags Lotto-kupon, som er købt i Føtex i Gravene i Viborg, og ifølge Danske Spil er det usædvanligt, at der går så lang tid, før pengene bliver afhentet.

Så har du købt en lottokupon i den pågældende butik, så var det måske en god ide lige at få tjekket den krøllede kupon, du alligevel har liggende i pungen, skabet eller bunden af bilen.

Vinderen af de 13,5 millioner kroner havde som den eneste seks vindertal på række på sin kupon i det fælles nordiske Lotto.

Føtex: Vi taler stadig om det

Hos Føtex i Viborg, hvor den vindende kupon blev købt, taler man stadig om gevinsten, og hvem der mon kan være vinderen.

- Der er mange kunder, som fortsat kommer med deres gamle Lotto-kuponer, men indtil videre har det ikke været dén, siger Line Jørgensen, som er kundecentermedarbejder hos den pågældende Føtex.

Vinderne har ét år fra udtrækningen til at hente gevinsten.