Huskøber stævner menighedsråd

En huskøber føler sig snydt af menighedsrådet i Frederiks. Derfor mødes de to parter nu i retten.

Ole Mølgaard og hans kone købte i 2008 præstegården i Frederiks. Men hvad de ikke vidste var, at præstegården gemte på en række skavanker. Skavanker som menighedsrådet kendte til fra en ingeniørrapport, som de selv havde bestilt inden salget.

- Havde vi haft ingeniørrapporten ved salget, havde vi indrettet vores bud efter det, eller vi havde måske slet ikke budt på det, siger Ole Mølgaard.

Hos menighedsrådet i Frederiks mener man ikke, at man bevidst har fortiet detaljer om huset.

- Vi har åbnet præsteboligen så tit køber havde lyst, og de måtte tage deres egne sagkyndige med så meget de ville. Vi havde ingen vi kunne stille til rådighed ud over tilstandrapporten. Så man har haft rig mulighed for at undersøge det hus på kryds og tværs inden man gav sit bud, siger Knud Gaarn Larsen, formand for menigedsrådet i Frederiks. Han indrømmer dog, at det er en fejl, at køber ikke har fået noget at vide om skavankerne på huset.

- Vi har sat en ejendomsmægler til at stå for salget, så vi troede at vi havde garderet os. Så det kommer lidt bag på mig, at der kan blive rejst en sag, siger Knud Gaarn Larsen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.