Hurtigere tjek i lufhavnen

Danish Air Transport (DAT) tilbyder nu rejsende fra Karup såkaldte Flex-billetter, de giver adgang til et hurtigere sikkerhedstjek i Københavns Lufthavn.

Det bliver nu en smule lettere og hurtigere at komme igennem lufthavnen i København for en gruppe pendlere til og fra Karup.

Danish Air Transport har åbnet muligheden for at købe Flex-billeter, så deres passagerer kan få adgang til fast track-sporet i CPH Express. Det skriver Check-in.dk.

Forlænget rejsetid efter sammenlægning

Det gør pendlerlivet en smule nemmere. Der har særligt været problemer efter indenrigs- og udenrigstrafikken blev slået sammen i Københavns Lufthavn i slutningen af marts i år. Her mistede passagererne på indenrigsflyvningerne deres egen sikkerhedskontrol i Terminal 1, for i stedet at skulle dele med udenrigspassagerne. Det har udløst stor kritik fra pendlere, der fik forlænget deres rejsetid i de længere køer.

Men nu har DAT altså valgt at tilbyde fast track-produktet til deres kunder, herunder passagerne fra Karup. CPH Express ligger i den centrale sikkerhedskontrol med to spor i hver sin ende.

Muligheden for at købe adgang til hurtigere sikkerhedskontrol åbnede i går.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.