Hundredvis af bigballer brænder stadig - en kortslutning kan være årsagen

En kortslutning kan være årsagen til, at 4-600 bigballer har brændt siden natten til søndag.

Siden natten til søndag har et 500 kvadratmeter stort halmlager i Hersom syd for Møldrup stået i flammer, og det gør det stadig.

I laden var der mellem 400 og 600 bigballer, og det tager altså et par dage at få slukket en brand i dem, oplyser lokalpolitiet i Viborg.

quoteVi venter på, at det brænder helt ud, så vi kan undersøge årsagen nærmere, men en kortslutning kan have startet branden.

Jesper Brøndum Høegh, fungerende politikommissær

- Vi venter på, at det brænder helt ud, så vi kan undersøge årsagen nærmere, men en kortslutning kan have startet branden, siger Jesper Brøndum Høegh, fungerende politikommissær.

Der var eller er hverken fare for personer eller dyr, og ejeren bor et andet sted end på Sognevej 1, hvor ejendommen med det brændende halmlager ligger.

Midtjysk Brand og Redning har branden under kontrol, selv om de ikke kan slukke den.

- Vi har branden under kontrol, men der er ikke så meget mere, vi kan gøre på stedet. Det er en utrolig voldsom brand, som bare skal have lov til at brænde ud, lød fra indsatsleder Jesper Hesselberg søndag aften.

Sådan så det ud søndag aften, hvor Midtjysk Brand og Redning stadig var på stedet. De har fået mange henvendelser om, at der stadig var brand.
Sådan så det ud søndag aften, hvor Midtjysk Brand og Redning stadig var på stedet. De har fået mange henvendelser om, at der stadig var brand.
Foto: Øxenholt foto

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.