Eftersøgning afsluttet: Hest fundet død

To heste blev i morges aflivet efter et færdselsuheld, og nu er en tredje også fundet død.

To heste blev i de tidlige morgentimer aflivet af en dyrlæge på grund af alvorlige skader efter et færdselsuheld. Hestene var løbet ud på Skivevej øst for Løgstrup ved Viborg og kolliderede derefter med en personbil.

quoteJeg er chokeret, og det er tragisk, at hestene har ligget og lidt og nu er slået ned.

Jeanette Laursen, Hesteopdrætter, Kvols

Ingen personer var kommet alvorligt til skade, men Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste på baggrund af sammenstødet en tredje hest, som også var forsvundet fra en nærtliggende fold. Den tredje hest er nu blevet fundet.

- Den sidste hest er fundet død. Den blev fundet på en mark i formiddags, fortæller Carsten Henriksen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

I alt var ti heste af racen Palomino forsvundet fra folden i nærheden af Skivevej. Det lykkedes ejeren at få kaldt syv af hestene til sig, imens to lå lemlæstet på vejen, og den sidste var forsvundet.

Det skriver Skive Folkeblad, som har været i kontakt med ejeren.

- Jeg er chokeret, og det er tragisk, at hestene har ligget og lidt og nu er slået ned. Men jeg trøster mig med, at der trods alt ikke er sket nogen personskade, fortæller Jeanette Laursen, der er hesteopdrætter og fra Kvols, til Skive Folkeblad.

Hun fortæller derudover, at hun aldrig har oplevet noget lignende, da hesteflokken stod i en fold, der var omkranset af et højt hegn med strøm i.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.