Henter dumpet spiller tilbage

Viborg FF henter giftig angriber i Hobro

For fire siden dumpede Viborg FF's træner angriberen Danilo Arrieta, da Ove Christensen var træner i Vejle. Danilo Arrieta skiftede til Hobro, hvor han i flere sæsoner været en stor profil. Det har nu fået Ove Christensen til at tage ham tilbage - nu bare i Viborg.

 - Danilo er en rigtig dygtig fodboldspiller, han har via en meget seriøs indstilling atter fået styr på sit potentiale, og jeg er ikke i tvivl om, at han kan lægge endnu mere på sit spil, siger Ove Christensen til Viborg Stifts Folkeblad.

Skifter 1. januar

Danilo Arrieta er angriber og har i flere sæsoner været en rigtig målfarlig herre. Han har været topscorer i Hobro i flere sæsoner. Og den nordjyske klub får da også glæde af den lille angriber lidt endnu, han skifter først til Viborg den 1. januar, hvor hans kontrakt udløber. Selv glæder den giftige angriber sig til at trække i den grønne kløvertrøje.

 - Det projekt Viborg har gang i, tiltaler mig rigtig meget. Det er en god klub med gode faciliteter og gode fans, så det er klart et skridt opad for mig, siger han til VFF.dk.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.