Håndbold: Viborg HK vandt prestigeopgør over FC Midtjylland

Revanche til Viborg efter sidste års store sæson-nederlag mod FCM.

Ann Grete Nørgaard kunne sammen med de øvrige Viborg-spillere juble over sejren

Håndboldklubben Viborg HK spillede sig fredag aften op på førstepladsen i kvindernes håndboldliga.

Det skete med en hjemmesejr på 23-20 over FCM Håndbold i et rent jysk prestigeopgør mellem to hold, der har domineret ligaen i en årrække.

Første halvleg var meget lige, og ingen af holdene førte med mere end maksimalt to mål.

Efter pausestillingen 10-10 rykkede Viborg fra gæsterne i anden halvleg og kom foran 15-11.

Fire scoringer senere havde FCM ganske vist fået udlignet til 15-15, men Viborg tog igen teten med flere føringer på tre mål.

Viborgs Line Uno blev kampens topscorer med otte mål, mens Veronica Kristiansen og Tonje Løseth begge scorede fem gange for FCM Håndbold.

Med sejren fik hjemmeholdet også taget revanche for nogle af kampene mod FCM Håndbold i sidste sæson.

I foråret var FCM Håndbold klart bedst, da holdet besejrede Viborg i to opgør om DM-bronze.

Midtjyderne uddelte ligeledes store klø til Viborg, da de to hold i december sidste år spillede mod hinanden i semifinalen i pokalturneringen.