Håndbold: Bjerringbro-Silkeborg opruster med svensk stjernemålmand

Den tidligere landsholdsmålmand Johan Sjöstrand tager plads i målet hos Bjerringbro-Silkeborg fra næste sommer.

Bjerringbro-Silkeborg har kigget mod det svenske, hvor de har fundet en markant forstærkning fra næste sæson.

I en pressemeddelelse oplyser klubben lørdag, at den svenske landsholdsmålmand Johan Sjöstrand slutter sig til holdet fra sommeren 2020 og tre år frem.

- Jeg har fået et vældig godt indtryk af Bjerringbro-Silkeborg – både klubben, trænere og Silkeborg by. Jeg er ikke storbymenneske, så jeg tror, at Silkeborg kommer til at passe mig og min samlever vældig godt, siger Johan Sjöstrand.

Johan Sjöstrand har siden 2015 vogtet målet i den tyske Bundesliga-klub Melsungen, men har også været forbi storklubber som THW Kiel, Flensburg-Handewitt og FC Barcelona.

Glæde og stolthed i klubben

I Bjerringbro-Silkeborg glæder de sig til at tage imod den erfarne målmand.

- Vi er både glade og stolte over, at det er lykkedes at tilknytte Johan Sjöstrand til Bjerringbro-Silkeborg. Trods sine kun 32 år har Sjöstrand haft en bemærkelsesværdig international karriere med kampe for storklubber som Flensburg, Barcelona, Kiel og senest Melsungen, siger klubbens cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen.

I perioden 2008-2015 repræsenterede Johan Sjöstrand det svenske landshold. Her nåede han 97 landskampe og var blandt andet med til at vinde sølv ved OL i London i 2012.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.