Grundfos i globalt vandnetværk

Grundfos med i internationalt samarbejde der skal løse global vandkrise

Den globale mangel på vand får nu pumpevirksomheden Grundfos til at gå med i internationalt netværk der, i fremtiden, skal komme med løsninger på vandkrisen.

The 2030 Water Resources Group hedder netværket, der overordnet skal finde løsninger på en af de største globale trusler de kommende år.

 - Vand er essentielt for vores overlevelse, produktion af mad og virksomheders produktion. Derfor vil vi gerne medvirke til at finde bæredygtige løsninger på de udfordringer vi står overfor, siger administrerende direktør Mads Nipper fra Grundfos.

Og ifølge den øverste chef for Grundfos, så haster det med løsninger.

-  "2030 WRG" adresserer et af de mest presserende problemer i nutidens verden. Derfor er tiden nu inde til, at vi går fra dialog til accelererende forandring, siger Mads Nipper.

Grundfos vil bidrage med viden og teknologi til det internationale samarbejde, som omfatter en lang række offentlige, private og civile partnere. 

De knappe globale vandressourcer er netop på dagsordenen i disse dage i Davos i Schweiz, i forbindelse med World Economic Forums årlige møde.