Gravholt stopper før tid i Viborg HK

Mette Gravholt og Viborg HK er blevet enige om at benytte sig af en aftale om, at kontrakten kan stoppe efter denne sæson.

Viborg HK og Mette Gravholt er blevet enige om at indstille samarbejdet efter denne sæson. Det skriver klubben i dag i en pressemeddelelse.

Stregspilleren og klubben blev under kontraktforhandlingerne op til sæsonen enige om, at samarbejdet skulle kunne stoppe halvvejs i de to år, kontrakten lød på, og det er den aftale, der effektueres i enighed mellem begge parter.

- Klubben og spilleren er enige om at benytte sig af den aftale, der blev truffet ved kontraktens indgåelse i sommer, forklarer Viborg HK-direktør Nikolai Norup i pressemeddelelsen.

Gravholts præstationer bliver ikke påvirket, mener træner

Cheftræner Christian Dalmose er ikke nervøs for, at beslutningen kommer til at påvirke Mette Gravholts præstationer i forårets liga- og Champions League-kampe.

- Mette er professionel, og vi har fuld tillid til, at hun vil gøre alt for, at hendes sidste tid i klubben bliver en succes. Hun vil arbejde hårdt for holdet, og intet vil glæde hende mere end at slutte af med at vinde medaljer til Viborg HK. Og vi håber selvfølgelig, hun hurtigt finder en ny klub, siger han.

Der kommer en ny stærk stregspiller

Christian Dalmose er heller ikke i tvivl om, at Viborg HK vil kunne stille med en lige så stærk stregspiller i næste sæson.

- Vi bliver hele tiden kontaktet angående mulige nye spillere, så vi skal nok inden for kort tid finde en klasse-streg, der passer ind i Viborg HK, siger cheftræneren.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.