Gode chancer for Eurovision-finale til Rasmussen

Sangeren Rasmussen fra Viborg vandt lørdag aften Dansk Melodi Grand Prix. Ifølge spilleselskabet NordicBet er der gode chancer for en dansk finaledeltagelse, når Rasmussen skal møde hele Europa.

Lørdag aften valgte seerne og jurymedlemmerne at pege på 32-årige Jonas Rasmussen som vinder af årets Melodi Grand Prix.

Jonas Flodager Rasmussen er født og opvokset i Viborg og bor i dag med sin kone og to børn i Langå. Nu skal han så til Lissabon for at repræsentere Danmark med sangen ’Higher Ground’.

Inden sin danske sejr var Rasmussen en af spilleselskabernes favoritter, og hvis man skal tro selskabet NordicBets dugfriske Eurovision-odds, så er der grund til at være optimistisk omkring en plads i finalen.

NordicBet åbner nemlig i favorable odds 1,70 på en dansk finaledeltagelse. Det svarer til en chancevurdering på 54 procent. Bookmakeren har dog ikke den store tiltro til, at Rasmussen gentager Emmelies vinderstykke fra 2013. Ender ’Higher Ground’ som vindersangen betales indskuddet nemlig hele 60 gange igen.

Semifinalen finder sted den 10. maj i Lissabon. Den endelige vindersang kåres under et stort finaleshow lørdag den 12. maj.

Odds


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Kultur.