Glimrende CL-lodtrækning for VHK

Forretten står på schweizer, polakker og spaniere, hvis Viborg HK's damer skal nå hovedmenuen - Champions League

I dag blev der så sat navn på de modstandere, Viborg HK-damerne skal fortære, hvis de vil spille sig i Champions League. Klubben møder schweiziske LC Brühl i semifinalen, mens de polske mestre fra Vistal Laczopol Gdansk møder Spaniens sølvvindere, Bera Bera til stor tilfredshed for klubbens træner.

 - Når man ser på nogle af den andre puljer, er de jo ganske giftige, så i den forstand kan vi ikke sige andet end, at det er en fin lodtrækning for os, siger han i en pressemeddelelse fra Viborg HK.

Svære forberedelser

Der er som bekendt OL frem til midten af august, og det er noget, Viborg HK kommer til at mærke, da klubben har en god håndfuld spillere med ved legene i London. Men træneren glæder sig til udfordringen.

 - Det er klart, at med OL helt frem til midten af august, er vores forberedelser lidt usædvanlige med henblik på så stor og vigtig en opgave. Champions League kvalifikationen er selvfølgelig en meget klar prioritet for os, så tiden frem mod den kommer først og fremmest til at handle om at gøre vore mange OL-spillere klar, samtidig med at vi har en del nye folk, der skal spilles ind. Det bliver spændende, og jeg glæder mig meget, siger Martin Albertsen.

Kvalifikationsturneringen spilles i weekenden den 22.-23. september. En turnering Viborg HK kan få lov at afholde, men på grund af økonomien har klubben endnu ikke besluttet, om de vil tage imod de tre øvrige hold.