Fyret sportschef: Jeg er ikke enig i klubbens beslutning

Jesper Larsen er ikke enig i den beslutning, som ledelsen i Viborg FF tog torsdag, da de valgte at fyre ham som sportschef.

Jesper Larsen er fortid i fodboldklubben Viborg FF. Det stod klart, efter at klubben torsdag meddelte, at de nu skulle på jagt efter en ny sportschef.

quotePersonligt er jeg stadig i min bedste ”fodboldalder” og har mod på meget mere.

Jesper Larsen, Tidligere sportschef, Viborg FF

- Jeg vil godt understrege, at jeg ikke er enig i klubbens beslutning, men den øverste ledelse har talt, og det skal indiskutabelt respekteres. Ingen er over klubben, fortæller Jesper Larsen til TV MIDTVEST. 

Jesper Larsen har været ansat som sportschef hos Viborg FF siden sommeren 2017. Han blev ansat, efter at klubben havde gennemgået en nedrykning til 1. Division. Siden da er der løbet meget vand under broen, og i dag indtager Viborg FF førstepladsen i 1.Division. 

- Jeg er stolt og glad for den sportslige turnaround vi sammen har præsteret i klubben det seneste halvandet år. Klubben var bogstaveligt talt nede at ligge efter nedrykningen fra Superligaen i 2016/17 sæsonen, men da det ikke så alt for grønt ud, rykkede vi alle sammen i bussen og gav den en ekstra skalle, fortæller han om tiden i Viborg FF. 

Jesper Larsen var før han kom til Viborg FF sportschef hos Skive, hvor han havde været siden 2004. Tidligere havde han selv en karriere som professionel fodboldspiller, før en knæskade satte en stopper for hans tid på banen. På trods af det føler han ikke, at han er mættet af branchen endnu. 

- Personligt er jeg stadig i min bedste ”fodboldalder” og har mod på meget mere.  Efter en god tid i Viborg FF som overordnet sportslig chef, hvor jeg har været på 24-7, er jeg klar på nye udfordringer, og når der lukkes en dør, så åbnes der altid en ny. Det ser jeg frem til, siger Jesper Larsen om fremtidsudsigterne.

Jesper Larsen er blevet fundet for let til fortsætte for 1. divisions førerhold

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.