Frustreret BSV-profil brækkede storetå

Mads Øris Nielsen satte sig selv ud af spillet, da han efter et nederlag til Skjern sparkede til en dør i omklædningsrummet.

Der er mange måder, sportsfolk kan komme til skade på - håndboldspilleren Mads Øris Nielsen fra Bjerringbro-Silkeborg har prøvet en af de mere usædvanlige.

Da Bjerringbro-Silkeborg for en uge siden tabte slutspilskampen til Skjern Håndbold, var BSV-profilen så vred og frustreret, at han efter kampen sparkede til en dør i omklædningsrummet.

Mads Øris Nielsen konstaterer - med en god portion selvironi - på sin egen hjemmeside  www.madsorisnielsen.dk, at han ikke ramte døren særlig rent og med det samme kunne mærke, at der var noget galt. Han brækkede storetåen.

Det dummeste

- Det er nok det dummeste, jeg hidtil har gjort i min karriere, og det irriterer mig grænseløst, at jeg for første gang i et par år ikke var klar til kamp. Heldigvis sidder bruddet et sted, der ikke er så kritisk, så vi har lavet en skinne til min tå, og så må jeg gerne spille, hvis jeg kan holde smerten ud, skriver han på hjemmesiden.

Den tidligere landsholdsspiller sad på bænken hele kampen, da Bjerringbro-Silkeborg i onsdags fik nyt liv i slutspillet med en sejr ude over Mors-Thy, men han siger til TV/MIDT-VEST, at han regner med at være tilbage på banen, når BSV på onsdag møder Aarhus.

- Lægerne siger, at jeg ikke kan ødelægge noget ved at spille, så det er kun et spørgsmål om at holde smerterne ud, siger han.

Fakta om Mads Øris Nielsen

31 år og født i Bjerringbro. Position på banen: Venstre back.

Han har spillet hele sin karriere i Bjerringbro og senere Bjerringbro-Silkeborg og var som en af kulturbærerne stærkt medvirkende til en velykket fusion mellem de to naboklubber.

Han har spillet 27 landskampe.

Eksternt link: Se hans hjemmeside her.