Frikendt bilsælger: Jeg er ekstremt lettet

Det er ikke helt gået op for bilforhandler Henrik Bollerslev, at han er blevet frifundet.

Direktør for Lindholm Biler i Viborg Henrik Bollerslev er lettet over at være blevet frikendt i den syv et halvt år lange sag om millionsvindel med afgifter i forbindelse med parallelimport af biler.

- Det er faktisk ret rørende og enormt dejligt at mærke den kæmpestore opbakning fra kunder og mange andre ovenpå sådan en hård og langstrakt sag. Det er faktisk ikke helt gået op for mig endnu, siger Henrik Bollerslev til TV Midtvest.

Det var retten i Aalborg, der i dag afgjorde at han og de tre andre tiltalte mænd skulle frifindes. Henrik Bollerslev har hele tiden nægtet sig skyldig.

- Allerede inden sagen startede kunne jeg ikke se, at vi havde gjort noget galt. Jeg har under hele sagen haft en god mavefornemmelse og har stadigvæk ikke kunne se, at jeg har gjort noget galt, så det er naturligvis rigtig rart, at retten også har kunnet se, at alting er gået efter bogen, siger han.

Henrik Bollerslev var sigtet for at have fusket med registreringsafgifter og momsbeløb for i omegnen af 12 millioner kroner.

- Jeg har utallige gange måtte forklare, hvordan det her hænger sammen overfor venner, familie, kunder og forretningsforbindelser. Så det har været hård både for mig selv og ikke mindst for min familie.

I april 2008 blev hans bilforretning og hans hjem ransaget af Skat med assistance fra politiet. Siden da har han gået rundt i uvished. I dag sluttede den syv år lange sag så med en frikendelse.

- Jeg håber, vi er ved vejs ende, og at jeg kan få lov at passe min forretning og min familie og i det hele taget få mit liv tilbage, siger Henrik Bollerslev.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.