Forsøgte rambuktyveri ved ulåst butik

To gerningsmænd forsøgte tidligt mandag morgen at begå rambuktyveri ved ulåst forretning i Karup. Da de mødte butikkens ejer, tog de dog flugten

OK-tanken på Bredgade i Karup blev lidt i seks mandag morgen udsat for forsøg på rambuktyveri.

- En stor mercedes har skubbet en træpalle igennem indgangsdøren til forretningen. Men de to gerningsmænd havde slet ikke behøvet at brække døren op, for den var nemlig slet ikke låst, lyder det fra Henrik Nielsen, der er vagtchef ved Midt og Vestjyllands politi.

Da gerningsmændene træder ind i butikken, møder de ejeren, der er ved at gøre klar til at åbne sin forretning.

- De truer hende til at forlade butikken, men det er hun ligeglad med. I stedet truer hun dem med at ringe til politiet, og det skræmmer dem åbenbart på flugt, forklarer vagtchefen.

Bil stjålet på Mors

Midt og Vestjyllands politi leder nu efter de to gerningsmænd, der også har gjort sig skyldige i biltyveri. Den sølvblå mercedes CLS 500, de brugte til at bryde butiksdøren op, er nemlig få timer forinden blevet stjålet på Fasanvej i Nykøbing.

- Bilen blev her til morgen sidst set i retning mod Aarhus. Vi håber, at nogen måske kan have set den på deres færden, og så hører vi meget gerne fra dem, siger Henrik Nielsen.

Den sølvblå mercedes var, da den blev stjålet, udstyret med en prøvenummerplade med cifrene: CG 51 81. Ifølge politiet kan nummerpladerne dog nemt være skiftet ud.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på tlf. 114.

Kvinden, der ejer OK-tanken var her til morgen for rystet til at udtale sig til TV MIDTVEST.