Folk strømmer i Bilka: Trafikken lammet på grund af påskehandel

Der er lige nu trafikalt kaos omkring Bilka i Viborg.

Trafikken omkring Bilka i Viborg er så slem, at politiet har opgivet at få styr på de mange biler.

På denne påskelørdag har mange valgt at udnytte chancen for at få handlet stort ind. Efter to lukkedage på grund af påsken og inden yderligere to dage uden mulighed for at komme i Bilka, er der på det nærmeste udbrudt panik for at få købt de nødvendige dagligvarer. I hvert fald i Viborg, fortæller Midt- og Vestjyllands Politi:

- Det er storslemt. Vi får rigtig mange henvendelser fra folk, som venter meget længe i kø og er utålmodige, siger vagtchef Bjarne Askholm.

quoteDet er storslemt. Vi får rigtig mange henvendelser fra folk, som venter meget længe i kø og er utålmodige.

Bjarne Askholm, Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet måtte opgive at hjælpe

Færdselspolitiet har været forbi Bilka på Holstebrovej i Viborg i et forsøg på at få styr på de mange biler, men uden held.

- De var nødt til at køre hjem igen, så slemt var det. Nogle skal give plads, for at andre kan komme til, men lige nu er det gået helt i hårdknude, siger Bjarne Askholm.

Politiet har altså opgivet at flytte de mange biler, der allerede sidder fast i påskekøen. Men Bjarne Askholm har et godt råd til, hvordan man undgår at havne der:

- Prøv at fordele handlen ud over hele dagen. Der er bedre plads på parkeringsladserne først på dagen og sidst på dagen. Og hvis man skulle ende i en kø, så er tålmodighed nøgleordet, siger vagtchefen.

Ifølge ham er det her i landsdelen kun i Viborg, at påskeindkøbene giver så store problemer, at politiet har været involveret.