Fodboldtalent fra Viborg prøvetræner i Holland

Den kun 15-årige fodboldspiller Emil Frederiksen fra Viborg bruger efterårsferien på at prøvetræne i hollandske Heerenveen

Han er ung, talentfuld og nu måske på vej fra Viborg mod en begyndende karriere i en af de kendte fodboldklubber i Europa.

Navnet er Emil Frederiksen, som med sine blot 15-år allerede har sat et solidt aftryk med fodboldstøvlerne på hjemmebanen i Viborg, men nu også er eftertragtet i hollandske Heerenveen fra æresdivisionen.

Her er Emil Frederiksen til prøvetræning i efterårsferien. Et ophold som Viborg FFs sportschef Ole Nielsen mener vil være en god oplevelse for den unge spiller.

- Jeg er godt klar over, at rigtig mange med grønne hjerter netop nu går og frygter, at den hollandske klub snupper vores unge talent, siger Ole Nielsen til Viborg Stifts Folkeblad.

I Viborg er der gjort forsøg på at tegne kontrakt med talentet. Men foreløbig har anstrengelserne været forgæves.

- Der skal to parter til før man kan skrive kontrakt. Så den ligger hos Emil Frederiksen nu, siger Ole Nielsen til avisen.

Og æblet falder ikke langt fra stammen. Emil Frederiksen er nemlig søn af den kendte fodboldspiller og -træner Søren Frederiksen, der i sin aktive karriere flere gange var topscorer i den danske superliga.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.