Fodbold: Viborg opruster med ny angriber

Viborg FF har købt Mikkel Agger fri af sin kontrakt hos norske Sarpsborg.

Mikkel Agger rykker fra norske Sarpsborg til Viborg FF. Foto: Pressefoto: Viborg FF

En ny mand er klar til at trække i Viborg FFs grønne trøje.

Angriberen Mikkel Agger flytter tilbage til Danmark efter et år hos norske Sarpsborg, og VFF har fået ham på kontrakt indtil sommeren 2021.

- Det har været en prioritet for os at få en anderledes type ind til vores offensiv, og med Agger får vi en både hurtig og pågående type, der sparker godt og kan løbe dybt. Vi er sikre på, at han vil passe godt ind og kan bidrage til vores fælles ambitioner om Superligaen, udtaler direktør Morten Jensen i en pressemeddelelse.

Læs også Fodbold: Anføreren forlænger med Viborg FF

Fra Thisted til Viborg

Inden sit skifte til Norge var Agger en profil i NordicBet Ligaen, hvor han i efteråret 2017 scorede 11 gange for Thisted FC. Nu glæder han sig til at spille for Viborg.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det er en stor klub, og det er virkelig et sted, jeg glæder mig til at starte. Klubben har givet udtryk for, at de rigtig gerne vil mig, og det er noget, jeg sætter stor pris på, og jeg vil selvfølgelig gøre alt for at betale tilbage af den tillid. Jeg er her for at score mål og skabe mål, og så kan jeg forhåbentlig være med til at spille VFF op i det fine selskab til sommer, siger Mikkel Agger.

Agger fortæller på klubbens YouTube-kanal, at han glæder sig helt vildt.