Fodbold: Viborg FF henter ny midtbanemand hos FC Fredericia

Viborg FF henter 26-årige Christian Sørensen hos FC Fredericia. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

- Christian er en dynamisk midtbanespiller, der er teknisk dygtig, sparker godt og tænker offensivt. Han var en profil i rækken for Fredericia, og vi tror på, vi kan løfte ham endnu højere, siger Viborg FF’s sportschef, Jesper Fredberg.

- Hans personlighed passer godt ind her, og han er vildt opsat efter at komme til Viborg, så vi glæder os rigtig meget til at se ham i den grønne trøje, lyder det.

- Skulle ikke tænke i lang tid

Christian Sørensen, der har spillet hos FC Fredericia siden 2017, kan både spille offensiv midtbane og begge kanter. I den forgangne sæson var han topscorer for FC Fredericia med 11 mål.

Nu ser han frem til at spille i domkirkebyen.

- Viborg er en stor klub, og jeg skulle ikke tænke i lang tid, da jeg hørte om interessen. Jeg har fået et supergodt indtryk af det hele. Det er en klub med gode faciliteter, det er meget ambitiøst. Jeg glæder mig egentlig bare helt vildt til at komme i gang, siger Christian Sørensen.

- Jeg skal ind og bidrage som kreativ midtbanespiller og gøre mine medspillere gode. Jeg håber også på, jeg selv kan være kampafgørende.

26-årige Christian Sørensen har indgået en treårig aftale med Viborg FF.