Fodbold: Viborg åbner 1. division med sejr over Roskilde

Viborg kunne sætte tre point på kontoen efter sæsonens første kamp i 1. division, hvor Roskilde blev slået.

Arkivfoto. Viborgs Jeff Mensah mod Hobros Emmanuel Sabbi i Superliga-playoff kampen mellem Hobro IK og Viborg FF på DS Arena i Hobro, den 30. maj 2019.

Viborg fik en god start på den nye sæson i 1. division, da holdet fredag mødte FC Roskilde i den første kamp i landets næstbedste fodboldrække.

Den endte med tre point til viborgenserne, der vandt 3-0 over sjællænderne.

Da fredagens opgør var det første, der blev spillet i 1. division på denne side af sommerpausen, indtager Viborg nu førstepladsen, mens Roskilde ligger nederst.

Viborg, der blev nummer to i 1. division i sidste sæson og tabte til Hobro om en plads i Superligaen, kom foran efter lidt over en halv times spil. Her gjorde Lars Kramer det til 1-0 for hjemmeholdet. Den hollandske forsvarsspiller skiftede til Viborg tidligere på sommeren og fik altså en god debut for det jyske hold.

Lidt over fem minutter inde i anden halvleg fordoblede Frederik Brandhof føringen. Viborgs tredje og sidste mål blev scoret af Jeff Mensah med cirka ti minutter tilbage af kampen.

Lørdag møder Fremad Amager superliganedrykkerne fra Vejle, inden de resterende otte hold i 1. division søndag spiller deres første kampe i sæsonen.