Fodbold: Albansk angriber på plads i Viborg FF

Viborg FF har skrevet en treårig kontrakt med en 25-årig albaner, som skal supplere offensiven.

Da Viborg FF tidligere i dag offentliggjorde, at de i sidste time af transfervinduet har hentet en engelsk landsholdsmålmand, teasede de også for, at en ny offensivspiller er på plads i klubben.

Det er den albanske angriber Albion Avdijaj, der kommer til Viborg på en treårig kontrakt. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

-Avdijaj er en angriber, som vi længe har kigget på, og vi er glade for, at det endelig er faldet på plads. Han er en klassisk 9’er med en god fysik, fint hovedspil, sparker med begge ben, og så er han meget aggressiv i sit spil. Han er en anden type end vores øvrige angribere, så han kommer til at supplere vores offensiv rigtig godt, siger Viborg FF's sportschef, Jesper Fredberg.

Den 25-årige albaner kommer til domkirkebyen fra schweiziske Grasshoppers, hvor han har fået sin fodboldopdragelse.

Som 16-årig skiftede han til tysk fodbold, hvor han både var i Hoffenheim og Wolfsburg, inden han igen vendte hjem Schweiz. 

Siden har han også været udlånt til Vaduz og Debrecen, men nu ser han frem til en permanent aftale med VFF.

- Klubben har ambitioner om noget større, og det passer mig rigtig godt, så jeg vil arbejde hårdt for, at vi sammen kan nå vores fælles mål. Jeg er nået til et tidspunkt i min karriere, hvor jeg skal have et stabilt forløb, så jeg glæder mig til de næste tre år her og kan ikke vente med at komme i gang, siger Albion Avdijaj.

Den 191 cm høje angriber trøjenummer 9 i Viborg FF.

Midt i august var Viborg FF på besøg i Skive til lokalopgør.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.